За малкото дете От 3 до 7 години
Развитие, възпитание, здраве, консултации за родители

Голяма част от принципите и подходите, които са ни били полезни в отглеждането на бебето се оказват недостатъчни и неефективни, когато се изправим пред новите предизвикателства, с които се срещаме в живота си с малкия вече пораснал човек. Тук ще намерите полезна информация и насоки, свързани с развитието и възпитанието на малкото дете, изграждане на самостоятелност и умения за хармонично общуване, здравословен живот и осъзнато родителство. Ако се питате това, което се случва с детето Ви в този етап от развитието му нормално ли е и как да подходите в трудни ситуации, как да възпитавате без шамари и викове, как да изградите доверие и разбирателство у дома, как да помогнете на срамежливото си дете да стане самостоятелно или как да преодолеете агресията или непослушанието в непокорния си малчуган, или как да приучите детето към воля и постоянство, толерантност и увереност, то тук ще намерите полезни насоки по темата.
Като специалист по ранно детско развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат и майка на две деца ще се радвам опитът ми да Ви помогне да родителствате уверено и с лекота да се справяте с предизвикателствата, осъзнато, с игрови подход и умело поставяне на граници, в хармония с Вашия стил и характер и с нуждите на малкия порастващ човек.

Консултации и тренинги за родители За успешно и щастливо родителството

Нели Василева-Стефанова Консултант за раждане, специалист по ранно детско развитие, личностно развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат

Полезна информация за родители

Научавайте първи новостите около нас

Абонирайте се за нашия нюзлетър, за да научавате за новите статии, промоции и подаръци от нас.