Когато бебето пораства От 6 месеца до 3 години
Развитие, хранене, здраве, възпитание, консултации за родители

Малкото безпомощно пашкулче пораства и ни изправя пред нови предизвикателства. 🙂 Тук ще намерите полезна информация, насоки, съвети и личен опит по множество теми, свързани с порастването на бебето – захранване и здравословно хранене, развитие и занимания за стимулиране на ранното детско развитие, прохождане и проговаряне, бебешки пуберетет, възпитание, изграждане на самостоятелност и постепенно отделяне от мама, здраве.
Бебето се превръща в дете и има нужда от Вашето разбиране и подкрепа в този нелек процес. Довчерашното кърмаче вече иска да се движи свободно, прави пакости, не слуша, инати се и проявява характер. Какво е здравословно и какво не в този период и как да помогнем на бебето да се превърне в уверено и самостоятелно дете, което общува с лекота с околните, става все по-самостоятелно, играе и опознава света, но и спазва нужните правила?
Ще се радвам ако моят професионален и личен опит на детски и семеен психолог, класически хомопат, специалист по ранно детско развитие и майка на две деца Ви е от помощ в този изпълнен с предизвикателства и промени период!

Консултации и тренинги за родители За успешно и щастливо родителството

Нели Василева-Стефанова Консултант за раждане, специалист по ранно детско развитие, личностно развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат

Полезна информация за родители От 6 месеца до 3 годишна възраст

Слинг за носене на бебе

  • Информация
  • Инструкции
  • Отзиви
  • Поръчай слинг

Нови статии

От каталога на BabySling