Спомнилище за родители Онлайн семинари
Индивидуални консултации за родители

За бъдещи и настоящи родители, които подхождат към родителството осъзнато и отговорно, Спомнилище за родители организира онлайн семинари и индивидуални консултации, които ще Ви помогнат да изживеете родителството с лекота, увереност и удоволствие. За да си подарите лека бременност, щастливо раждане и осъзнато и успешно да се справяте с предизивикателствата в отглеждането и възпитанието на новороденото мъниче, прохождащия откривател, малкия бунтар или нечуващия многознайко, за да изградите здраво, щастливо и хармонично семейство.
Моята цел е да Ви помогна да получите полезна и подредена информация, да се запознаете с добри практики, насоки и съвети по темите, които Ви вълнуват и с отворено сърце и увереност всеки от Вас да намери своя най-добър начин да родителства и с лекота и увереност да отгледате и възпитате здрави, пълноценни и щастливи Човеци.

Основател и водещ

Нели Василева-Стефанова Консултант за раждане, специалист по ранно детско развитие, личностно развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат

separator

Спомнилище за родители предлага семинари и консултации в следните направления:

От каталога на BabySling