Личност и взаимоотношения Вътрешен баланс и развиване на личния потенциал, преодоляване на емоционални проблеми и кризисни периоди.
Хармония в семейството, работата и всички аспекти на живота

Ако в живота ти липсва достатъчно щастие и не можеш да промениш нещата, ако се усещаш притиснат от неблагоприятни обстоятелства и не знаеш как да намериш изход от ситуацията, моята работа и мисия в живота ми е да подкрепям хората в ситуация като твоята. Защото и аз съм минала по този път и знам, че постигането на промяна в живота е най-трудното и иска много кураж и подкрепа, за да се случи. Защото вярвам, че “няма начин, да няма начин” и в личния си живот и в работата си постоянно виждам на практика, че нещата се случват, когато на човек му стиска да започне промяна и получи нужната подкрепа, за да извърви своя път.
Като психолог, класически хомеопат, специализант по системна терапия и човек, който вярва, че винаги има начин да бъдем щастливи, стига да направим нужното за това, можеш да получиш моята подкрепа в постигането на:

  • Вътрешен баланс и развиване на личния потенциал
  • Преодоляване на емоционални проблеми и кризисни периоди
  • Щастливи партньорски взаимоотношения
  • Хармония в семейството, работата и всички аспекти на живота.

На разположение съм за информация, консултация и подкрепа!

Индивидуални и семейни консултации

Нели Василева-Стефанова Консултант за раждане, специалист по ранно детско развитие, личностно развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат

Личност и взаимоотношения - статии